Olenko vielä jossain,
tuuli kampaa sinistä heinää,
tyhjä kylmänkuulas taivas
jatkuu polkua horisonttiin,
johon en vielä näe
Aika kulkee ohitse,
tuuli silittää heinää,
siniset kukat puhkaisevat korsien aallot,
laulavat tyhjää taivasta vasten
kirkasta kaikua,
olenko vielä jossain
Olenko vielä jossain,
olen lakannut näkemästä, kuulemasta muuta,
olen sininen, kukkia keinuva heinä,
keinun lohtua tähän kuolevaan kehoon,
silitän hiipuvaa elämää,
silitän kirkasta kaikua tyhjää taivasta vasten,
olenko vielä jossain
ja vain kaiku jää
Olenko vielä jossain
Selite:
Soi Max Richter - SLEEP: Tranquility base
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut