Mieleni kauriin selässä
lepattavana, läikkyvänä
illanseittejä
tuulen alapuolella
kahden heinän välissä
kevättalvi ne taittaa
ja risahdus,
Mieleni kauriin selässä
jälki nurmella
Lepattavana, läikkyvänä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihana runo!
ihana runo!
Sivut