sieluni puutarhat

Runoilija Annastiinanen

jotain kuoli minussa sinä päivänä

                 silti mietin
   oliko siinä hetkenkään toivoa
 joka olisi pitänyt sinua hengissä

  vai olinko minä vain syvä haava
            joka vuosi sinussa 

                        ***

kerro minulle kaipaanko sinua
niiden menetettyjen puutarhojen vuoksi
joita kasvatit sieluuni

vai itkenkö minä siksi
että teit sydämestäni oman hautausmaasi

                        ***


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Siinäpä kysymyksiä,koskettavasti runoiltuja,kysymyksiä, joihin ei aina löydy vastauksia..
Herkän kaunista.
Vahvaa tekstiä, joka ei takuulla jätä lukijaa kylmäksi. Saat niin paljon mahtumaan muutamaan riviin. Upeaa.
Sanoista osumia. Mietteitä, takana tarinan. Hieno.
Syvältä koskettavaa, suorastaan riipaisevaa kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot