perhosenkevyt

Runoilija Annastiinanen

miten ne vain voivat kadota
ne kaikki sanat

ja miten minä surenkaan niitä
joiden en enää uskonut pettävän


kaipaan miten ne vyöryivätkään ylitseni
ja miten minä poimiakseni niitä
ojentelin käsiäni

miten se olikaan niin helppoa
samalla liian vaikeaa
huojentavaa ja kuitenkin pelkkää tuskaa

ja miten minä avasin itseni auki!

ymmärrä, miksi minun piti väistyä
hukuttaa itseni usvaan

kun ei sinun paikkasi ole minun kivussani

sinulle minä haluan
olla perhosenkeveä auringonnousu
rakkaan järvesi yllä

sellaisena haluan sinun minut muistavan 

vailla yhtään surun kyyneltä ja varjoja

                  ***










 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, jos pystyy sanomaan, minkälaisena haluaa läheisten muistavan.
Kaunis pyyntö runosi lopussa, hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot