syvällä

Runoilija Annastiinanen



niin
nyt kun tämä tuli puheeksi

enhän minä tahdo
sinun vain käyvän ja lähtevän
haluan että tulet jäädäksesi

en halua sinun piirtävän
pelkkää pintaani
haluan että jätät
minuun pysyvän jäljen

sellaisen


että sen yhdellä vilkaisulla näkee
miten syvällä sinä minussa olet

               ***
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, toivottavasti onnistuu vielä joskus.
Tämä koskettaa...

Herkän koskettavaa,pidän.

Upea.
 

Käyttäjän kaikki runot