kohmeiset kirjaimeni

Runoilija Annastiinanen

nyt kun syksyn selkä
nojaa niin raskaasti tulevaa talvea vasten
marraskuoleman hitaasti saavuttaessa minua

tunnen miten synkkä aalto
on jo hukuttamassa minua sisäänsä
ja miten tämä sanaton hiljaisuus
voikaan viedä minusta niin paljon tilaa

tahdon näillä kohmeisilla kirjaimilla
vielä kertoa sinulle

ettei tätä ennen eikä minun jälkeeni
ole ollut yhtään päivää ilman vaillinaista tuntia
ettenkö olisi sinua ajatellut
mitettinyt miten tärkeä olit

...olet

päivät pakoilen tunnettani
mutta sisimpäni
saavuttaa minut aina iltaan mennessä
ahdistaa nurkkaan jossa tuskin hengitän

ja miten tämä tyhjyys voi painaa näin paljon

                        ***














 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus tyhjyyskin painaa liikaa, se on ihmeellistä.
syksy, pimeys vetävät mielen syvälle
mutta valon koittaessa nousee mielenvirekin
ja jaksaa käsitellä vaikeitakin asioita
 
Tutulta kuulostaa. Hyvin sanoitit. 
Kiitos kun jaoit tämän!Runon pituinen matka!
Niin paljon osumia. Pidin!
Osui ja upposi, huhheijjaa. 
Huikea teos! Kaikessa surumielisyydessään.
 

Käyttäjän kaikki runot