syksy

Runoilija Uusinäkemys83

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2019
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 10:01

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.1.1983

 
syksy saapui nopeaa

syksy teki tuloaan


lehdet peittää maan
ruskallaan kaikki katoaa

kun talvi tekee tuloaan

syksy maalaa maisemaa
kauniit värit kohdallaan

monta sävyä miljoonaa
maan peittää varjollaan

syksy on niin ihanaa
aikaa saa taas parantaa

kunhan kaikki on paikallaan
saan olla aloillaan
kynttilöitä sytytän
liekin valosta värähdän

niin kauniina sen tänään nään
kun kotikin on väreissään
Selite: 
oma
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot