tärkeät ihmiset

Runoilija Uusinäkemys83

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2019
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 10:01

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.1.1983

 
halusin teidän näkevän
haluan teidän tuntevan
kyyneleet valuen
mä haluan tän näyttää

kuinka tärkeitä
ootte mulle
nää hetket
nää kuukaudet

niiden arvoa ei voi laskea
ne painaa enmmän
kuin desin mitta
niillä on tunne arvoa kuin timantilla
kylliksi vielä enemmänkin

ootte saaneet minusta
uuden ja ehjän ihmisen
voimakkaan ja harkitsevaisen

itsekkin olen ihmeissään
miten  äitinä muuttunut oon
kasvanut ja kypsynyt
tuore ja elinvoimainen

tunne on aivan taivaallinen
kiitos kun teitte minusta ehjän
voimallisen ja kokonaisen naisen
Selite: 
oma
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot