ajatuksen piinaamaa

Runoilija Uusinäkemys83

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2019
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 10:01

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.1.1983

 
seikkailen meneessä
ajatuksen virrassa

mietin sinua vaikka ei pitäisi
mietin sinua vaikka se sattuu
mietin sinua vaikka se kirvelee

pelkkä ajatus sinusta saa mut kyyneliin
pelkkä ajatus sinusta saa minut hiljaiseksi

miksi olet minun pääni sisällä kuin demoni
miksi olet läsnä edes ajatuksissani

joku asia  se vain ei voi kadota
joku asia se ei vaan voi hävitä

sinä ja sun sanat kaikuu minun päässäni
miksi edes välitän
miksi edes mietin

koska  asia on liian kipeä
koska rakastan ja rakastan

mutta tiedän meidän tarinan
emme saa ikinä sitä ehjäksi
emme saa sitä ikinä kokonaiseksi

mutta itseni voin tehdä ehjäksi
itseni voin tehdä kokonaiseksi

sillä minulla on lahja
sillä minulla on voima

jotai ei ole muilla
se on vaan minulla

 
Selite: 
oma runo
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot