niin turhaa touhua

Runoilija Uusinäkemys83

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2019
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 10:01

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.1.1983

 
loppu suoralla kävellään
loppu suoralla lennetään

miksi minut vaan annetaan olla
miksi minun annetaan yksin miettiä

osaan ollla
osaan selvitä
osaan tehdä

mutta miksi hitossa 
kaikki vetäytyy
ei jutella ei puhuta

ja kokoajan vaan kauvemaksi
tämäkö pitäs
tehdä minulle hyvän olon
tämänkö pitäisi minua auttaa

ei todellakaan
eikä missään määrin

lopussa pitäsi tukea
lopussa pitää auttaa vielä
mutta ei täällä
eikä missään nimessä
ei ainakaan minua
 
kaikki lahoaa käsiin
anetaan sit asioiden vaan olla
ei tässä muukaan auta


Selite: 
oma
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Asiaa kirjoitat, niin sanottu rauhassa olemisen antaminen, 

ja liika kohteliaisuus ovat pahasta, jos tuntee ihmisen että 

hänen luontainen tapansa tilanteissa ei ole vetäytyminen, 

kyllä sillon pitää hälytyskellojen soida!

Kaikesta huolimatta Parempaa Synttäriä!

 

Käyttäjän kaikki runot