liian kireä mutta ihana

Runoilija Uusinäkemys83

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2019
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 10:01

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.1.1983

 

ihana pakkas ilma

kireä ja paukkuu
kireä ja raikas
aurinko hellii taustalla
minä nautin samalla


hienona on tää sää'
nautin ja kävelen kohti etelää
huolet ei paina nytkään
saan olla ja ajatella ihan vaan
pelkkää tyhjää

kroppa on levossa ja aurinko hellii
tuntuu kuin kevät sää kohta tulla saa

ei lintuja näy ollenkaan
mutta mä se vaan saan  ihailla 
luontoa ja sen paukkuvia kuiskauksia

kyllä tämä elämä paljon antaa
uskokaa ja nauttikaa

kohta meillä  tällä
kevät sää on lähellä
jolloin saamme hehkuttaa

aurinkoa palvotaan
ihanaa pakkasella 


nyt vaan lasketella ja luistella
muistakaa nautiskella
Selite: 
oma runo
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Raikas, aurinkoinen pakkaspäivä, paljon vaan vaatetta päälle ja alle.
Tänään on ollut kyllä aivan upea ulkoilukeli 😉 
Ihanasti riimittelet!
 

Käyttäjän kaikki runot