Lapset leikkii

Runoilija Uusinäkemys83

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2019
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 10:01

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.1.1983

 
Lapset leikkii 
Lapset nauttii
Lapset konttaa

Iloa katsoa menoa
Touhua huoletonta

Kiljahteluja tuhansia 
Onnen hetkiä miljoona

Jokeltaa ja kiljahtelee

Tanssii lelujen kanssa
Lattialla 
Riemun hetket ihanat

Kaverukset vierekkäin

Sisko katsoo veljeään
Veli katsoo siskoaan

Niin lempeää ja ihanaa 
Heidän leikit heleät

 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot