Syksy ja viikot

Runoilija Uusinäkemys83

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2019
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 10:01

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.1.1983

 
Keskiviikko kikkaillaan
Torstai toivotaan
Perjantaina piirretään

Niille ollaan ihan vaan
Viikonloppu levätään

Viikon työt lepoon vaan
Nyt voi vaan nauttia

Rentoudu ja chillaa
Näin jaksaa taas grillaa
Syksy tuli ovelle

Kop kop kolisten
Selite: 
Oma
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot