Miksi niin painostava

Runoilija Uusinäkemys83

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2019
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 10:01

Asuinpaikka: tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.1.1983

 
Sinä, latelit ohjeita
Sinä latelit sääntöjä

Olin niin hämilläni
Olin niin surullinen

Toisen lähtö häämötää
Sinä vain oletit asioita
Se sattui minuun

Koitin kertoa miksi tunnen näin
Koitin sanoa sen sinuun päin
Katsoit ja sanoit niin se vain on

Halusin ymmärtää
Halusin tulla ymmärretyksi

Minun hetkeni ei se riittänyt
Edes sinulle tai muille

Oletko vihainen minulle
Oletko pettynyt minuun

Vai miksi niin vakava ja pelokas
Saanko minä sinut
Tuntemaan olosi vaikeaksi
Vai liian ahtaaksi

Voisit kertoa
Tai voisit edes sanoa

Olenko niin paha ihminen
Olenko sinulle vain pelkkä tyhjä kirja
Selite: 
Oma runo omistettu eräälle
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot