Kasvahan vanhaksi
Mutta älä koskaan kasva aikuiseksi
Selite:
Varmaan näin on sanonut moni muukin, tuskin olen ensimmäinen. Mutta tämä on minulle tärkeä ajatus. "Aikuisuus" on minusta edelleenkin tympeähkö termi joka herättää minussa negatiivisia mielikuvia.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut