Vihan palava musta kuilu, kuuma kuin helvetin tulet
Nielee minut
Tajuntani katoaa punaiseen usvaan
Joku toinen astuu tilalleni
En enää näe eteeni, minusta on tullut sokea
Viha tekee kaikkensa tuhotakseen minut
Ei halua antaa tämän ihmisen olla olemassa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Toivottavasti viha on jo laimentunut...
Sivut