Kuoleman äänet rajan takaa minua viettelevät
Kutsuvat Keskiyön tanssiin
Yön pitkissä varjoissa, kätkössä valojen
Flirttailua kanssa pimeyden
Niityllä usvaisen yön
Hiljaa, niin hiljaa sydämeni lyö
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi