Jalkojani tanssittaa,
heitän ilosta kärrynpyörää
ja nappaan auringon syliin
hajaannun ruohoon
tutkimaan pieniä ihmeitä,
lennän leppäkertun siivellä
kapuan oravana puuhun,
liu'un lehmuksen lehtiin
ja lehautan leivosen lentoon
nakuttamaan pilvenreunaan
saattelemaan kesäsateen
liftaan sadepisaraan,
keinun vehnäntähkässä
ja virnistän auringolle.
heitän ilosta kärrynpyörää
ja nappaan auringon syliin
hajaannun ruohoon
tutkimaan pieniä ihmeitä,
lennän leppäkertun siivellä
kapuan oravana puuhun,
liu'un lehmuksen lehtiin
ja lehautan leivosen lentoon
nakuttamaan pilvenreunaan
saattelemaan kesäsateen
liftaan sadepisaraan,
keinun vehnäntähkässä
ja virnistän auringolle.
Selite:
Kesäloma alkoi tänään! :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kerrontaa
Hienosti tämä soljuu asiasta ja tapahtumasta toiseen, ilman mitään kompasteluja. Kaikessa tuntuu ilo olevan ylinnä kuten asiaan kuuluukin.
Tykkäsin kovasti tästä riemukkaan iloisesta tyylistä.
aurinkoista olotilan hyppelyä
sulautumista ja säikyttelyä
leviämistä ja läikyttelyä
- energiaa antoisaa
runollasi lentoon saa