Äiti, olet paras ja todella tärkeÄ
Iloitsen, että olen (ollut) lapsesI
Tahdon, että nyt onnellinen oleT
Ihanaa elämää Sinulle, ikuisestI
Selite:
Huomaa: Kirjaimet rivien alussa ja lopussa...
Enpä saanut tästä kovin hyvää..
Kehtaako tätä äidille antaakaan, kertokaa...(?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Olipa kiva oivallus kirjoittaa näin. Äiti löytyy edestä ja äiti löytyy takaa.Äideille mieleinen asia.
Aivan mahtava on äitienpäivä runosi, minä olisin tosi hyvilläni jos saisin tälläisen runon lapseltani/lapsiltani.
Anna vaan.Varmasti äiti tykkää.
Sivut