Itselleen on vaikea valehdella! Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 3.5.2006 0:00 Kettinki Vaikeaahan se on, mutta onnistuu sekin hetkittäin. Tosin ei toimi pitkällä aikavälillä, eikä pidäkään toimia. Valehtelu on rumaa. Huutomerkki korostaa sopivasti sisältöä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Vaikeaahan se on, mutta onnistuu sekin hetkittäin. Tosin ei toimi pitkällä aikavälillä, eikä pidäkään toimia. Valehtelu on rumaa.
Huutomerkki korostaa sopivasti sisältöä.
Sivut