Hymy lämmittää ja valaisee kuin aurinko kylmänä ja sateisenakin päivänä! Selite: *tämä Suomen kesä* Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.7.2017 12:18 Samuel F Totta! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut