Korvan juuressa iniset
Mitä lie kitiset
En jaksa kuunnella
Mene kauas pois
Voi, voi, et uskonut
Ja löysin verisen ruumiisi
seurauksena käsien taputuksen.
Selite:
Usko siis mitä sulle sanotaan,
kunnioita muiden puheita.
Äläkä kitise turhasta.
Tarkennusta (kommentin perusteella)
Ei siis kannata valittaa kaikista pikkuasioista, pitäisi olla tyytyväinen siihen mitä on. Tosi on, ettei mikään kuitenkaan turhaa ole...
Ja sitä lyömistä ei kannata kokeilla kovin paljon hyttysestä isompaan.
*
Kirjoitettu nähdessäni kevään ekan hyttysen, se jatkoi elävänä matkaansa!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
:oDD Sopii tähänkin hyttyskesään. Ikivihreä runo :o)
No sulla on sitte mahtavia ajatuksia!
Tämä oli hauska. Kiitos. Lopussa on kohtalontuntua... ikään kuin aplodit olisivat surmanneet jonkun.
Sivut