Viisas voi olla, vaikkei mitään tietäisikään... Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 7.5.2006 0:00 f9150da67dbbf215ca558ecaaf09847f Se on tosi ku vesi! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.9.2006 0:00 -ajaton- tätä yritän äidille välillä todistella (: hauska fakta! (kiitos arvostelustasi. voi olla että suomennos ilmestyy joskus runojeni sekaan.) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Se on tosi ku vesi!
tätä yritän äidille välillä todistella (: hauska fakta!
(kiitos arvostelustasi. voi olla että suomennos ilmestyy joskus runojeni sekaan.)
Sivut