Jos elämälläsi ei olisi tarkoitusta, olisit jo kuollut.. Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 9.8.2006 0:00 Feia Todellakin . Et olisi sitä paremmin osannut sanoa . Kiitän, paljon . Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 21.6.2006 0:00 f9150da67dbbf215ca558ecaaf09847f Todelakin, hyvin päätelty juttu! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 16.8.2006 0:00 Mandella Kaunis ja elämänviisas ajatus. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 3.11.2016 13:29 Samuel F Elämän tarkoitus on jatkua. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Todellakin . Et olisi sitä paremmin osannut sanoa .
Kiitän, paljon .
Todelakin, hyvin päätelty juttu!
Kaunis ja elämänviisas ajatus.
Sivut