Aurinko paistaa aina, pilvet vain joskus ovat edessä! Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 8.6.2006 0:00 Mandella Jep. Näin se on, toistat sanojani :)) Nyt kyllä paistaa oikeastikin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Jep. Näin se on, toistat sanojani :)) Nyt kyllä paistaa oikeastikin.
Sivut