Kun menettää jotain, on enemmän aikaa nauttia siitä mitä jää jäljelle. Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 18.6.2009 0:00 Haavemaailma totta tämäkin. hieno runo! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 18.6.2009 0:00 Testipoisto totta kunhan päästään irti siitä mitä menetti, pidän mietteestäsi Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.6.2009 0:00 valhetta totta, ei paljous tee onnelliseksi :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 31.7.2016 17:42 Mimosa Tykkäsin tästä yksinjertaisesta, viisauden sisältävästä mietteestä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
totta tämäkin. hieno runo!
totta kunhan päästään irti siitä mitä menetti, pidän mietteestäsi
totta, ei paljous tee onnelliseksi :)
Sivut