Täydellisyys ei tarkoita virheetöntä...
Selite:
Tällainen ajatus oli mielessä joku kerta pyörräillessäni...
Aikaisemmin jossain runossani aiheesta jotain kirjoitinkin..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Täydellisyys ei tarkoita virheetöntä...
Kommentit
Niinpä. Täydellisyys lienee suhteellista.
Jep Jep! Tällasesta minä tykkään...
Sivut