Viisas

Runoilija Pattarella

Viisas voi olla, vaikkei mitään tietäisikään...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Se on tosi ku vesi!

tätä yritän äidille välillä todistella (: hauska fakta!
(kiitos arvostelustasi. voi olla että suomennos ilmestyy joskus runojeni sekaan.)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut