Haluatko, että Sinut löydetään?
Ai, kyllä vai!
No, mene sitten piiloon..
Selite:
(=täytyy olla piilossa, että voidaan löytää..
Tää oli vaan tällainen outo päähän pisto...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Haluatko, että Sinut löydetään?
Ai, kyllä vai!
No, mene sitten piiloon..
Kommentit
:D Kaikessa kieroidessaan tässä piilee pala totuutta. Muutenkin nämä tekstisi ovat oivaltavia. Hienoa työtä:)
*reps* xD ihan paras!
Hauska ajatus, mutta väkisinkin nousee ajatus, että onko etsijöitä olemassa? Täytyy ajatella optimistisesti ja toivoa, että joku löytää piiloni :)
Hyvä ja ajatuksia herättävä on tämäkin pikkuruno/aforismi;))
Ainakin toivon että sinut löytää mahdollisimman moni täältä.
Sulla on hyviä runoja.
Tämä ainakin on hyvä. Taidan mennä piiloon.
Sivut