Herää minuun kuin aamuun,
joka vei synkän unesi,
avasi tien joen rantaan.
Upota katseesi ihanuuteni alle,
kuin kuutamoyöhön.
Älä häikäisty,
anna sydämesi nähdä kaiken
säröisen ja pienen.
Jaetaan nämä tuskien tuhkat, mullat maan.
Kuljetaan korpien halki,
laaksojen kautta,
yli vuorten ja läpi tähtitaivaan,
lähteelle joka on kaikki.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut