Vieraalla maalla kaukana sinusta rakkain, ikäväni sataa salmiakkiruutuina hotellihuoneeni ikkunaan ja kaipauksesta on sanottava että se hymyilee juuri niin haikeasti kuin miltä se tuntuukin.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 14.9.2022 14:35 Star Hyvin tuttua ikävän tunnetta varmasti lähes jokaiselle. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut