Päähäni vuodatetaan sinistä jazzia
että sydämeni soisi
etsiä hohtohelmiä routametsistä,
kutoa meristä tunteita.
Siinä rationaaliset työtehtäväni.
Olen matkustaja ilman laivaa,
kuljen hiukkasissa
kuin soinnut sinisessä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
syvällisessä kauneudessa
Sivut