Nämä kyyneleet eivät tunnu pahalta,
surullisilta vain
niiden läpi minä ajoittain nauran
kaikkea sitä iloa jonka sinulta sain.
Jonain päivänä suru väistyy,
haikeus hälvenee
ja kyyneleet harvenee
vaan muistot,
kaikki ne yhteiset hetket eivät katoa,
ne kuuluvat ikuisuuteen
sillä Rakkaus on.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut