Sinä käännät katseesi minuun ja taas uskon pystyväni, jaksavani kantaa uuden päivän aamusta yöhön ja sen yli.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 19.7.2022 12:52 Star Joskus katse riittää, niin jaksaa paljon. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.7.2022 16:22 Laura Kaunis! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.7.2022 6:42 aquarius kaikki tarvitsemme hyväksyntää, suojelustakin maailman merillä Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
hyväksyntää, suojelustakin
maailman merillä
Sivut