Minun uskoni on rakennettu linnunluusta, siksi sen varassa on niin helppoa lentää.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 14.7.2022 12:15 Star Aivan oikein, luja usko on hyvin tärkeää. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut