Isä meidän, anna meille
meidän jokapäiväinen leipämme.
Anna ensin heille joilla jo on.
Anna runsaasti, että he tulevat kylläisiksi,
eivätkä enää himoitse ja ahnehdi heiltä joilla on vähän.
Anna sitten heille joilla ei ole, sillä he ovat olleet nälkäisiä
paljon kauemmin kuin minä koskaan.
Anna heille jotka eivät osaa anoa, eivät pyytää tai vaatia.
Viimeiseksi anna minulle,
niin että voin antaa heille jotka tulevat luokseni pyytävin käsin,
sillä minulla on toivo ja usko,
että sinun pöydästäsi annettuna
kalaa ja leipää riittää
jokaiseen päiväämme.
Aamen ja kiitos.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut