Tuuli tulinen tuli,
siihen kaikkeni suli.
Vei elämän taloon,
rakkauden valoon,
kasvatti minuksi oikeaksi,
ihmistarhaan orkideaksi.
Intohimosta kiittämään,
polvillaan ylistämään,
tanssimaan elämästä,
janosta ja sen nälästä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut