Toistensa syliin kietoutuneina
musta ja valkoinen
elämä ja kuolema
yhtä ei voi nähdä
katsomatta toista
sade, pilvet, yö
parhaansa mukaan peittävät
välissään
jaloissaan
aivoituksissaan
sinä ja minä
valtateillä ja poluilla
avoimissa lopuissa
umpikujissa
tuhat Katynin metsää
ihmisen nähtävä
oppiakseen arvostamaan
yhtä elämää
sade, pilvet, yö
parhaansa mukaan
piikkilangalla piiritetyin silmin
nähtävä, nähtävä, nähtävä
poltetun maan taktiikkaa
aika lihaan soveltaa
sydämellä mustenevalla
tunnettava, tunnettava, tunnettava
takaraivolla kylmä teräs
pään päällä
sade, pilvet, yö
parhaansa
parhaansa mukaan
talviauringon terästerä
sateen, pilvet, yön
pois lyö
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi