Joka syksy ajattelen kevättä
aina se sieltä saapuu
joka kevät, kesä, syksy ja talvi
ajattelen rakkautta
missä sinä viivyt?
I am not a bright boy
I am a dark boy
ajattelenko väärin, pelotanko sinut pois?
toimiiko maailma väärin ja tulee väliimme?
yksinäisyys rasittaa päätäni
pääni rasittaa sydäntäni
aurinko nousee, kuukin
minä lasken
viikkoja ja vuosia
oman elämäni pelkääjän paikalla
I am not a bright boy
I am a dark boy
milloin saapuu se päivä
se oivallus
se auringonnousu
milloin saavut sinä?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut