Tiedätkö kuinka paljon uskoa vaatii
sängystä nouseminen, kotoa lähteminen
itsensä ilmaisu ja työn teko?
Sinä et mitenkään ymmärrä
miksi olen vaiti
miksi vain hymyilen
kun sanot ja ilmaiset
sängystä nousseena, kotoasi lähteneenä
että et usko mihinkään
että olet ateisti.
kaikkea sitä uskoa
mikä sinulla on
sitä sinä et näe, etkä ymmärrä
Töihisi sinulla on kiire
vaikka työmatkallasi voisit
joutua onnettomuuteen, kuolla
et sinä tiedä mikä sinua hyödyttää
sinä vain uskot asioiden olevan
hyödyllisiä, sinä vain uskot
sinä uskot niin moneen ja kiistät uskon
mutta hössötä vain, sinä pieni ihminen
väsytä itsesi, kunnes on pysähdyttävä
on pakko oivaltaa
vaikenemisen merkitys
se mitä on hymyn takana
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut