Kaikki työ ei ole tarpeellista
kaikki laiskottelu tarpeetonta
elämän salaisuudet piilottelevat siinä sirpaleisessa
välimaastossa mikä jää
rapajuopon aivojen
filosofin aivojen
puristuksiin
silti lähempänä ne ovat yhtä
kuin toista
malja laiskoille
duunareille
vanhojen muistelijoille
väliinputoajille
eiliselle jota unohtaa yritetään
huomiselle jota karkuun ei pääse
malja ihmiselle kaiken välissä
kello lähenee jo yhtätoista
malja sinulle, minulle
meidän välillämme kaikki
kaikessa kyse kaikesta
sinusta ja minusta
välimaastosta
miettiessä kumotuista maljoista
maljoissa uivista kultakaloista
joita on siunattu puolen minuutin muistilla
rajallisen ympäristön rajallisilla ongelmilla
rajat ovat rakkautta
malja niillekin
läpikuultavalle vankeudelle
nestemäiselle vapaudelle
malja maljoille
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kippis
Sivut