Aikana, jolloin pohditaan ollako mies, nainen vai muu,
minä pohdin olenko ihminen vai mehiläinen.
Mehiläinen ratkaisee kauppamatkustajan ongelman
ihmistä ja laskinta nopeammin.
Ei elämän aika riitä rakkauden laskemiseen.
Sanon päivää, lähetän kortin merkkipäivänä,
kirjoitan runon, osoitan inhimillisyyttä.
Onko rakkauden löytäminen inhimillisyyden
syvimmän suonen löytämistä?
Miten sen laskisin aikana elämän, joka
on lyhyt kuin mehiläisen?
Lensi sitten kukasta kukkaan, tai
pysyi vain yhdessä, kysymys kuuluu:
Mikä se on?
Sen yllä pörrää ihminen.
Selite:
https://www.youtube.com/watch?v=eod5vo-zNYc
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut