Halusin kertoa että välitän
mutta miten luottaa sanoihin
kun tunne minussa on
juomalasiin kaadettu valtameri?
parhaimmillaankin sana on
vain hetkessä haihtuva pisara
loukkaus janoisen kieltä kohtaan
miten sanoa ja olla loukkaamatta?
se on tiedettä ja taidetta
vaatii järkeä, sydäntä ja sielua
pienestä ihmisestä niin paljon
ja minä, minä olen vain jotain
amatöörin ja diletantin väliltä
elän tätä elämää ensimmäistä kertaa
ikkunani alla autot starttaavat
menevät töihin aamukuudelta
vanhuksia hoitamaan, rakentamaan
tärkeisiin töihin, ja minä vain
mietin sanavarastoja, vivahde-eroja
monia merkityksiä, miten valitsisin
välineet välittämään viestin että välitän
en ole sanonut sitä tarpeeksi
enkä ole nähnyt sinua aikoihin
milloin ja kuinka paljon on tarpeeksi?
tarpeeksi vaikenemista ja sanoja
että jotakin uutta tapahtuu
luottamus varaston pölyistä
uudelleen esiin otetaan
sitä kai minä yritän sanoa
opiskella hoitamaan ja rakentaa
luottamusta, jonka sanat rikkoivat
mietin, mietin hartaasti
otan juomalasistani hieman vettä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut