Ei ollut Kälviä liian pieni
palmuunkiipeäjälle
viisvuotiaana tapasin suurmiehen
takaraivon sateessa, väkijoukossa
patsaan paljastustilaisuudessa
vieressä kirkon, jossa Sisulla
tukittiin törköturvan suu
meinasi huudoillaan Sanan tuhria
kuiskaamisen opettelua vuosikymmenet
ovat sittemmin olleet
ei maailmassa näet sisua tarpeeksi ole
ei sateenvarjoja liioin
vain vilauksia takaraivoista
taivaan raivosta turhan huutelijoille
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut