Miksi olla tavanomainen
kun voi olla poikkeava
miksi olla poikkeava
valittavissa aina umpihulluus
onneksi
muodissa aina pakkotakki
ketä lie pukee frakki
(sairas ajatus)
siunattuja sairaat
koko maailma
vaihtoehdoitta hullu
parhaiten erottuu siis
tavanomaisuus, niin
mutta sitä ei ole
niinpä niin
kaikki, kaikki
kaikesta valittajia
valitettavasti
tuhatjalkaisella selkäranka
paras korvata
aika lentää
maan mato mataa
useimmista ei mihinkään
joistakin johonkin
valituista kaikkeen
kaikki kuulevat
niistä joilla korvat on
raittiit tuulet ovat muille
vaihdettavissa kihelmöintiin
liikkeeseen ihon alla
valtaa, voimaa
syntiä koko elämä
hengenveto jokainen
tahrituksi tulemista
taudin levittämistä
suudelmasta suudelmaan
rakkaudesta toiseen
toisesta unohdukseen
unohduksessa mielettömyys
mielettömyydessä mielenrauha
hengitä, hengitä, hengitä
tuhansin keuhkoin
kulje, kulje, kulje
tuhansin jaloin
tuhatjalka, tuhatkunta
ihmiskunta
sinun valtakuntasi
siellä(sairas ajatus)
kunniasta keskustellaan
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi