Perfektionismi on yksi misantropian muoto.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Runoteoksia saa ostaa joko suoraan kustantajan (Mediapinta Oy) sivujen kautta tai mistä tahansa kirjakaupasta. Esikoisteosta myyn myös itse, yhteyttä voi ottaa joko pikaviestin tai sähköpostin kautta.
Runojeni kopioiminen tai lainaaminen ilman lupaa on kielletty.
Jos luvan pyydät, sen todennäköisesti myöskin saat.
Kiitos kaikille jotka ovat runojani lukeneet ja kommentoineet.
Usein en muista tai ehdi kiittää teitä erikseen
Perfektionismi on yksi misantropian muoto.
Kommentit
Osittain varmaan näin. Ajatuksena aika mielenkiintoinen.
Tässä on ajatusta...
Ulkoistettuna(ko) vai kääntyneenä itseä vastaan, lopputulos lienee kummassakin sama :)
Tavallaan kyllä, koska perfektionistit vihaavat epätäydellisyyttä, ja kuka meistä olisi täydellinen ihminen? Ei kukaan. Eli juu, nyt kun oikein laitoin aivoni hyrräämään, niin kyllä, olen samaa mieltä!
Mahtavaa!!!
Sivut