tahtoisin sinulle laulaa
tahtoisin sieluas koskettaa
mut aikeilleni tahdot vain nauraa
ja ivata
ivata vaan
tahtoisin tulla sun viereen
tahtoisin onnehen johdattaa
mut näen vain torjuvan ilmeen
en sinua
sinua saa
vain yön hellät kädet
minua hyväilee
vain unessa löydän hänet
kohteen haaveiden
vain yön sylissä keinun
nimeäs kuiskaten
vain unen keralla leijun
luokse rakkauden
>
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis rakkausrunosi herkisti mielen...kuten muutkin runosi! Kaunista..ja raastavaa...niinkuin rakkaus vain voi olla.
Eniten viiltää vastaamaton rakkaus...
Unet kantavat kun todellisuus liian tyly.
Surullinen, väsyneen mielen runo
*Tyrmistyneen mykistyneenä kyyneliään nieleskelee..*
Miten joku, siis sinä, voitkin näin tarkasti ja todellisesti kuvata miun pikkuista elämääni...Oi Apua! Ihan sydämestä nyt ottaa, niin syvästi kosketti tämä kaunis runosi!
HMMM...Onpa kaunista. Runoilisipa joku minulle noin kauniisti. Aivan ihana!
Laula vaan
kosketa vaan
ivata en tahdokkaan.
Jos edes unessa luoksein saan.
mahoton miten kaunis!!
Tämä on liikuttavan surumielinen ja kauniisti kirjoitettu...
voi kauneuden kauneus sanon tämän runon kauneudelle ja ihanuudelle=)
taitosi kirjoittaa on todella ihailtavaa...
kuinka kauniisti runosi luikuu eteenpäin, niin unen maailma ihanasti kuvastuu=)
UPEA!!!
Tämä on kerrassaan upea runo.
Sivut