Pieni ajatus livahti kävelylle
hetkeksi omaan rauhaan
Kävellessään ajatus pieni
sai loistavan ajatuksen
Kävellessäni ehkä voisin
omia ajatuksia synnyttää
Tunnen, nyt syntyy monta
ihan omaa uutta ajatusta
Ajatus pieni siinä kävellessä
innolla alkoi synnyttämään
Vanhat ajatukset naureskeli
pienen ajatuksen yrityksille
Vaan sitten kaikki hiljenivät
kun ajatus uusi esiin putkahti
Sitä pieni ajatus ylpeänä
vanhoille ajatuksille esitteli
Sen jälkeen on pieni ajatus
synnyttänyt ajatuksia monta
Vielä vanhoilla päivilläänkin
uusia ajatuksia synnyttää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi