miksi silmäni kostuivat
miksi huusin mä pimeässä
sydän hiljaa mun vaikeroi
tuulessa, tuiskussa hyytävässä
pieni kipinä se syttyi vain
ja pienenä heikkona sammui
surun siskot veljet seuraa sai
kun ilta yöksi jo tummui
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suruisan kaunis.
Hieno ja koskettava runo
Kiitos!
Haikea, herkkä runo
Tästä tulee jotenkin E. Leinon runot mieleen. Kaunista.
Niin surullista ja herkkää runotekstiä...
Haikean koskettava runo.
Huokaus. Upeaa.
Kaunis rakkausruno. Kiitos runostasi
Sivut