Sininen
oli väri viimeinen
jonka näin
kun kävelit mekko heiluen
punaisia päin
utu ohenee
on värit palanneet
mutta sininen
yhä piiloutuu
taakse muiden värien
huuliesi lumo
ihosi
silmiesi alakulo
olit hetken omani
utu hiljaa hyväilee
hellästi, kuin ennen
kätesi
Selite:
Syksy 2019 Suru
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista.
Sivut